Kontakta din traditionella och säkra redovisningsbyrå

Karriär

Med över 30 års erfarenhet erbjuder vi på Hummelkläppen helhetslösningar inom redovisning, lön, HR och revision. Kom och jobba hos oss! 

En karriär på Hummelkläppen

På Hummelkläppen är vårt huvudfokus att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har kul tillsammans. Vi tror på att om vi själva mår bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder i sin tur till fler nöjda kunder och lyckade samarbeten. Det är exakt så vi vill ha det.

Vi är övertygade om att det är våra medarbetare som var och en - och tillsammans - är nyckeln till vår framgång. Glada människor skapar bättre saker och vi vill därför ser till att ge alla våra medarbetare förutsättningar till att vara lyckliga och må bra på jobbet. Vi är alla olika, men drivs av samma värderingar och mot samma mål.

Vi har sammanfattat våra värderingar i vår värdegrund  GLAD som består av följande värdeord:

Gemenskap

Lojalitet

Affärsmässighet

Delaktighet

Vår ambition är att vårt företagsklimat skall genomsyras av dessa värdeord och följa oss i allt vi gör både internt mellan kollegor och externt till båda nuvarande och potentiella kunder och samarbetspartners.

Lediga tjänster

Inga lediga tjänster just nu! 

Inga lediga tjänster för tillfället. Skicka gärna in en spontanansökan nedan.

Fyll gärna i en spontanansökan om du inte hittar en tjänst som passar dig. Så kontaktar vi dig om en lämplig tjänst dyker upp! 

Spontanansökan

Max storlek 10MB.
Laddar upp...
fileuploaded.jpg
Uppladdningen misslyckades. Max storlek för filer är 10 MB.
Tack! Vi har nu mottagit din spontanansökan.
Någonting gick fel! Försök igen.